Velkommen til

Folio 3r, Morgan Bible (Maciejowski Bible), Frankrig ca. 1250

Folio 3r, Morgan Bible (Maciejowski Bible), Frankrig ca. 1250

Velkommen til The Crooked Sticks nye hjem på verdensvævet! Hvis du ikke har oprettet dig som medlem endnu har du muligheden her.

På siden Om os er det tanken der skal stå noget mere om hvem vi er og hvad vil laver. Når du klikker videre på de små profilbilleder kommer du til profilsiden. Derfor må du gerne bruge 5 minutter på at skrive lidt om hvem du er, smide et lille profilbillede op, og evt. skrive links til relevante sociale netværk eller personligt website.

Når du skriver links ind er det vigtigt at huske at få det hele linket med – fx. http://www.facebook.com/thecrookedsticks. Især er http:// delen af linket vigtig at skrive.

For at komme godt i med at bruge websitet kan det betale sig at sætte sig ned og bruge lidt tid på at kigge sig omkring. Der findes et hav af guides til forskellige funktionaliteter. Den primære kilde til guides er WordPress’ (systemet der kører websitet) eget engelsksprogede dokumentation.

Men du kan starte med de t0 danske versioner herunder forfattet af journalist Henrik Iksen. De giver et hurtigt indblik i de to væsentligste funktionaliteter:

Skriv et indlæg (det er sådan et du læser lige nu) – http://www.isentekst.dk/wordpress-manual/wordpress-indlaeg.htm

Læg billeder ind – http://www.isentekst.dk/wordpress-manual/wordpress-foto-paa-hjemmesiden.htm

Nu er det ovenstående altsammen bare ’standard-stuff’; siden har allerede et par spidsfindigheder ekstra som det er værd at kigge lidt nærmere på. Den ene er linkssiden. Her kan du selv tilføje gode links og kategorisere dem så de er nemmere at finde rundt i.

Den anden side der er udviklet særligt hertil er markedskalenderen. Her kan du melde dig til et givet marked så vi kan holde styr på og følge med i hvem og hvordan det står til med antal tilmeldte m.m.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/crookedsticks.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

En kommentar til “Velkommen til

Skriv et svar